Don Donson napisał(a):

Właśnie wróciłem z wakacji i jak czytam takie smuty ja Twoje to naprawdę puszczają zwieracze.
Chłopie gdzieś Ty się uchował i Tobie podobni, że tak hołubicie P. Małeckiego?
Już nie raz było to pisane, ale Małecki jest od grania a nie od komentowania i ustanawiania, kto jest za Wisłą a kto nie!!!
Takimi akcjami, robicie z niego męczennika, ale nie całkiem słusznej sprawy - bowiem cytując klasyka Małecki sprawił, że "nienawiść wrosła w serca i zatruła krew pobratymczą".
Chodzę na Wisłę pół 30 letniego życia i śmieszy mnie jak połowę młodszę ode mnie półgłówki będą pouczać resztę Towarzystwa, kto jest idolem a kto nie.
Ale jak wszyscy normalni chcieli sobie na Derbach po pasiastych pojechać to na Młynie była zajebista polityczna poprawność... a teraz będziecie hipokryci po Meliksonie i Bitonie jechać Trzeba było "Zyklon" na derbach śpiewać a nie teraz się spinać na koszernych pracowników. Wtedy byli cacy a teraz są be
Uważam, że Małecki bardziej dojebał niż koszerni. To tak jakby żona mężowi powiedziała, że jak mu się nie podoba to może iść na ....y. Dorośnijcie na tym młynie, bo cuchnie infantylizmem.
Ciśniecie na pikników a koń na którym Wasza łaska jedzie, jest bardziej pstry niż ten tzw. piknikowy.
Jak ktoś ZROZUMIE o czym piszę to może się odnieść i przedmiotowo polemizować.
Brak odniesienia się uznam za akceptację
|
Mało mnie interesują Twoje problemy z odbytem, ale mam rade - idź do wc bo możesz nasmrodzić.
Czytaj uważnie bo napisałem, że dla mnie wzorem piłkarza jest Sobol, nie Mały. Tylko po prostu w....ia mnie, że tak płaczecie po Maorku, o jakiś transparentach i w ogolę, a po Małym nadal nie jeden jedzie jak po jakimś frajerze.
Nigdy nie należałem do grupy, którzy podniecała sie Izraelitami, ani też nie skandowałem "Maor, Maor" wiec znów nie trafiłeś.
Do zobaczenia na Ruchu, w Enschede i na Łazienkowskiej. Mniemam, że na którymś z tych meczów będziesz skoro chełpisz sie tym, że poł życia chodzisz na Wisłę...
Tymczasem kończę tą dyskusję i zostawiam Was tu lamentujących nad tym, że Maor schudł 2 kilo.
Jak ktoś ma mi cisnąć w internecie od półgłówków to zapraszam na pw w celu uzyskanaia dalszych instrukcji.
Zdrowia życzę.