Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 23:09
Rosomak napisał(a):Wyświetl post
To co panowie, robimy ten transparent dla Małego?
Mały won, Maora trza wspomóc - nie kombinuj
A tak na serio.
Masz swoje przekonania - nic mi do nich ale jednak klub to nie reprezentacja(tzn naszej to się to nie tyczy bo oni świetnie opanowali sztukę kupowania cudzoziemców)

Na prawdę nikt nie robi nam na złość że dziś jest aż tylu obcokrajowców.Ja osobiście nie czuję większej więzi z Łobo,Gargułą, czy Dawidowskim, niż z Jaliensem czy Chavezem

Może Ty tak masz, ja tego nie mam - chciałbym żeby u nas grali ludzie pokroju Sobola , Baszcza, Błaszcza czy nawet Małego...Małego z całą sympatią do niego ale którego jednak ponosi za bardzo.
Ale to nie takie proste - futbol to jednak kasa - nikt nie zapłaci 3 x tyle za Polaka, jeśli będzie miał podobnie grającego obcokrajowca 3 x taniej.

Jeśli się o coś burzyć to o to że nie mamy żadnego pomysłu jak wyszkolić naszą młodzież.Że zamiast wybudować proste boiska, sprowadzić dobrych i dobrze opłacanych trenerów - my wolimy dać kilkaset tyś euro jednemu czy drugiemu zawodnikowi.
Stąd Polska piłka nie ma żadnych ale to żadnych sukcesów - wielkim sukcesem po 15 latach jest wyjście z grupy LE.
Żałosne to ale tak jest - my w to brniemy tak jak reszta
Nie obrażaj się na zawodników, czy klub kiedy problem jest zupełnie gdzie indziej.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując