Robin napisał(a):

moje propozycje na dziś:
PIŁKA:
Belshina Bobruisk - BATE Borisov 2
Lokomotiva Zagrzeb - NK Dinamo Zagreb 2
Molde - Viking 1
HOKEJ:
HC Davos - HC Lugano 1
EC KAC - Graz 99ers 1
Slovan Bratysława - HC 05 Banska Bystrica 1
ps.
co myslicie o Podbeskidzie - Lechia U2,5 (-)
oraz Slask - Lech U2,5 (+)?
|
Jeśli chodzi o mecz Górali z Lwami Północy, to coś mnie podkusiło żeby dać x2... no nie wiem co z tego będzie, ale co do liczby bramek to można się spokojnie zgodzić, under 2,5 będzie.
Co do Śląska i Lecha to Rudnevs walnie hat tricka i po meczu ;-).
A tak na serio to gra Śląska jest hmm...trudna do przewidzenia ? Ze słabą cracovią męczą się i jedynie 1:0 wygrywają, Orent skłócony jest z Omarem Diazem, więc WKS ma tylko jednego napastnika - Voskampa, a do tego w każdym meczu Śląsk gra w innym ustawieniu. Tj w obronie i środkowy pomocnik ( prócz Mili ) jest zmieniany praktycznie w każdym meczu.
Także ja spokojnie obstawiam na Lecha że wygrają, nie bawię się w ilość goli na to spotkanie.
===
moje typy:
Bryne v Sandefjord - 2 ( liga norweska, noga )
Bohemians 1905 v Slovan Liberec - 2 ( pepiki, noga )
Real Betis v Real Zaragoza - 1 ( wiadomo jaka liga i że noga, ale nerwy w meczu były bo 4:3 wygrał Betis )
Rodzaj zakładu Liczba zakładów Stawka jednostkowa Stawka Zysk Zwroty
Duble 3 5,00 15,00 52,57
===
kolega wyżej napisał że wklejanie wyników pozytywnych po meczu, mija się trochę z celem, bo nie chodzi przecież o kreaowanie się na gwiazdę i wielkiego znawcę.
Zgoda, ale tutaj nikt nie robi żadnych rankingów i w podpisie nikt z nas nie piszę:
100 zakładów, 69 trafionych, 21 nie weszło. Skuteczność 70 % !
Ja zachęcam wszystkich do obstawiania live, zdecydowanie większe emocję ( przynajmniej dla mnie ) jak obstawiasz podczas danego pojedynku, obserwując zawdoników, niż stawiając kasę załóżmy 2 dni przed meczem.
I tak o to włączyłem wczoraj tv - patrze wynik 2:1....no to nie za wesoło z tą Flotą będzie i bach , live - 20 zł że wygramy:
Created: Cz 22-09-2011 15:29 Stawka : 20.00 PLN Wygrany: 103.00 PLN
zakład rezultat Kurs
Cz 22-09-2011 14:30
Polska Puchar Polski Flota Swinoujscie - Wisla Krakow
1x2
Także myślę że warto ;-)