Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 13:24
1q2 napisał(a):Wyświetl post
jasne
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich? Prawda jest taka że narazie nic nie możemy złego powiedzieć o nim dopóki sami nie usłyszymy od niego(ze sprawdzonego źródła, a nie z tłumaczenia Izraelskiego portalu) co tak naprawdę się dzieje i jakie są jego dalsze decyzje.

Jak narazie to i tak bardziej przekonuje mnie wypowiedź Maaskanta, w której holender zaprzecza jakoby Maor chciał opuścić Wisłe, a media tak jak i u nas jak i pewnie w Izraelu robią to co im pasuje, zerknijcie tylko na nasze niezależne media GW,TVN itd.

Cytat:
Chciałbym się teraz skoncentrować na grze w klubie. Naszą drużynę czekają ogromne wyzwania zarówno w lidze, jak i w europejskich pucharach, i chcę zrobić wszystko, aby osiągnąć cel, jakim jest zdobycie mistrzostwa Polski i dobra gra w Lidze Europejskiej
Tyle Nam powinno wystarczyć, jego własne oświadczanie. Nieraz ratował nam dupe w ciężkich meczach, pokażmy, że nie odwracamy się w trudnych chwilach.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 23.09.2011 o godz. 13:28.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując