Wyświetl pojedynczy post
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 12:28
Przed chwilą informacja PAP:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...1,artykul.html

Nie można jej traktować jako bzdur, bo raz to jest agencja informacyjna jak Reuters, a dwa pisze o tym co się wydarzyło a trzy informacje te pochodzą od agenta Meliksona. Cytuje

Cytat:
oskarżenia, śmiertelne groźby, piłkarz już ucierpiał

Izraelskie media donoszą, że piłkarzowi Wisły Kraków grożono śmiercią, a on sam z powodu stresu schudł w ostatnich dniach dwa kilogramy. Piłkarz otrzymał setki sms-ów i emaili, w których m.in. nazywano go zdrajcą i radzono, by nie wracał do Izraela, bo może zginąć.

- Ciśnienie, jakiemu Maor został poddany, spowodowało, że postanowił na razie nie grać ani w reprezentacji Polski, ani Izraela. Nie mógł uwierzyć w to, co na jego temat mówili ludzie. W ostatnich dniach schudł dwa kilogramy - powiedział w wywiadzie dla izraelskiej telewizji Sport 5 menedżer Meliksona Dudu Dahan.

26-letni piłkarz nie zagrał w czwartkowym meczu Pucharu Polski z Flotą Świnoujście (4:2). Dwa gole i dwie asysty zaliczył w nim jego rodak Dudu Biton.

- Wiem, że teraz Maor przeżywa trudne chwile, dlatego chciałem zadedykować tą wygraną, moje gole i asysty właśnie jemu - oświadczył na oficjalnej stronie internetowej klubu Biton.
Zacytowałem to co wg. mnie jest prawdą. Słowa agenta oraz Bitona są wymowne. Przecież każdy z nas podobnie przeżyłby tak ogromny szum medialny na swój temat.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 23.09.2011 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując