Wyświetl pojedynczy post
Hnk89
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 10:39
Cytat:
Dla mnie w tym wszystkim wina lezy po stronie menadzera. Dalo sie wyczuc jaki jest napalony na kase juz po jego wczesniejszych wypowiedziach o "wypromowaniu sie Maora w LM, drugim Drogbie" itp. Teraz zweszyl interes, ze Maor moze sie mega wypromowac na EURO, namowil do tego zawodnika, ktory jednak pozniej zaczal sie z tym zle czuc, bo podjal decyzje wbrew sobie, za namowa. I teraz sobie spalil ziemie i tu i tu, bo idiota mu namieszal.
Tatuś podłapał temat, Lato rozpoczął potajemne spotkania, Smuda wyraził aprobatę i mamy samodzielnie myślącego Maora przerobionego na zmanipuowaną marionetkę. Szkoda chłopaka- widać było iż ułożony, inteligentny, z dobrze ukstzałtowanym myśleniem odnośnie reprezentowania przez obcokrajowców barw innego kraju. Bez wsparcia kibiców Wisły będzie mu bardzo ciężko uporać się z obecną sytuacją, tym bardziej, że widać u niego brak mocnej psychiki. Wystraczy, że na mieście będą go spotykać nieprzyjemności ze strony pejsów więc nie możemy się i my od niego odwrócić. Tak samo jak nie odwróciliśmy się od Małego. Ale jaki ja mam na to wpływ....
Odpowiedz cytując