Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 10:24
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Widać, że Melikson powoli musi się przyzwyczajać do polskiego piekiełka. Kilka dni wystarczyło, by facetowi, kto wie czy nie naprawdę, odechciało się tu grać.

Ja jednak liczę, że te wszystkie dziennikarskie domysły to jedna wielka plota. Cieszę się, że Maor odmówił "cyrkowi Laty" gry w kadrze, zachował się odważnie, ale bardzo dobrze, bo rozsądnie.
O czymś nie wiem? Kiedy on to niby zrobił? Piszesz o wczorajszym oświadczeniu z którego wynika, że nikomu nie odmawiam ale chcę czasu żeby wszystko ucichło?

I jeszcze jedno. Czego Wy się ludzie spodziewaliście? Że po takiej decyzji piłkarza, który miesiąc temu grał w innej kadrze nikt w Polsce nie zabierze na ten temat głosu? Co takiego się dzieje strasznego? W wiadomościach kilka wypowiedzi, Borek coś powiedział, Maaskant coś powiedział, Tomaszewski coś dorzucił. Tak jak to się dzieje ZAWSZE! Coś się stanie w Polsce i na tvn24 gadaja o tym cały dzień. Temat jest wałkowany aż do momentu gdy wszystkich naciąga juz na mdłości. I tak sie dzieje za każdym razem gdy teamt jest chodliwy. Teraz spodziewaliście się, że nikt nie zabierze głosu i sprawa nie będzie nikogo interesowała? Weszło od poczatku prowadzi krucjatę przeciwko Smudzie i farbowanym lisom. Czy to jest Arboleda (założyli nawet grupe na FB "NIE DLA ARBOLEDY W KADRZE), czy Polanski (wyzywają go, nawołuja do bojkotu i gwizdów), teraz padło na Melikson czyli piłkarza naszego klubu. Rozumiem, że niektórzy nigdy złego słowa nie powiedza o tym co swojskie, ale zachowajcie tez umiar w oskarżaniu innych. Całej afery nie wywołały media. One robią to co zawsze, i jeśl nie chcecie mieć do nich dostępu żyjcie jak amisze. Winny jest agent, piłkarz i jego otoczenie. Lato i spółka? Oni są jak zakazany owoc, wiesz, że to co robią jest złe, nakłaniają do przeniewierzenia się swoim ideałom obiecując góry złota, ale to czy go skosztujesz zalezy tylko i wyłącznie od ciebie...
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 23.09.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując