Wyświetl pojedynczy post
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 07:59
Cytat:
Według naszych informacji na piłkarza naciskała Wisła. Od pewnego czasu trener Robert Maaskant widział, że zawodnik na treningach był nieobecny, nie radził sobie z presją. Gdy ogłosił, że chce grać dla Polski, zaczął dostawać pogróżki.
Witam. A możesz podać źródło tej informacji? Ehhh jawne s....ysyństwo. Dla mnie niech podejmuje sobie decyzję jaką chce nt gry w reprezentacji. Jego prywatny biznes i tak długo, jak nie koliduje to z interesami Wisły mi pozostaje obojętne. Uwielbiam go za skromność i niesamowity talent piłkarski, niezależnie od ostatecznego wyboru będę mu kibicował.
Uważam, że bardziej zasłużył na grę w reprze PL niż wielu obecnie tam powoływanych. Nie usprawiedliwiam go, ale rozumiem i sam nie wiem czy nie zachowałbym się podobnie, szczególnie, gdybym miał "dobrych" doradców.

Może dla odmiany My jako kibice Wisły powinniśmy zachować neutralny stosunek do naszego piłkarza. Każdy ma własny system wartości (kręgosłup moralny, piramidkę Maslova i co tam jeszcze), ale bądźmy czasem też wsparciem. Był naszym idolem, pupilem, Messim, a obecnie widzę same bluzgi.

Stańmy przed lustrem i odpowiedzmy sobie sami, czy nie zachowalibyśmy się podobnie. Chłopak jest zagubiony co widać w jego zachowaniu i fakt, że ostatnio stracił trochę tego magicznego "błysku". Czy musicie się tak podpalać, a myślicie, że media piszą wszystko, że interesują ich fakty, czy sensacja? Zdajcie sobie sprawę, że WIELU zależy na jak najgorszej sytuacji Wisły i zrobią wszystko by nas podzielić i upokorzyć.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując