Wyświetl pojedynczy post
Baracuda
Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 19:00
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ale wez pod uwage ze moj post nie miał na celu podwazyc tego co on napisał bo ja sie z tym zgadzam.
Ja poprostu wymieniłem pierwsze z brzegu negatywne przykłady...

Niestety to też są fakty...
Ten o przegranych na Reymonta ta to jest fakt nie zmieniający sytuacji, że zostaliśmy mistrzem Polski. POzostałe dwa do, których się odniosłem faktamo już nie są bo co to znaczy wygrać fuksem. Wygrana zawsze jest wygraną, a fuks co to znaczy. Czy jeżeli drużyna prowadzi grę cały mecz się stara i w końcówce strzela bramkę to jest to fuks czy efekt pracy przez 90 min. A to, że ktoś nie wykorzystał sytuacji to znaczy, że musi jeszcze troche potrnować.

Do ostatniego się nie odnoszę bo takie stwierdzenia są bez sensu. Równie dobrze można napisać na okniec sezonu, że 16 zespołów nie chciało zdobyć mistrzostwa i tyle. Wygrywa ten który wykorzystuje nadarzające się sytuacje i na koniec sezonu ma więcej punktów. Koniec kropka.

Co do LM. Myślę, że nie byliśmy w stanie awansować w tym roku. Apoel był lepszy a bramka zdobyta na wyjeżdzie zaciemniła trochę obraz. I myślę, że inny trener by nic lepszego nie wymyślił.

POzdrawiam,
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
Odpowiedz cytując