Dariook napisał(a):

Wez ....a sie ogarnij, powymyślałeś jakies pojedyncze przykłady, a ja nawet z pamięci mogę ci zajebać kontre.
A nie boli że przejebał nam eliminacje do LM?
A nie boli ze odpadł z PP ?
A nie boli ze wjebał z Odense i starcilismy 2 punkty do rankingu klubowego?
A nie boli ze przegrał nam więcej meczy na Reymonta niz wszyscy jego poprzednicy przez 7 lat?
A nie boli cię ze wszystkie jego sukcesy tak naprawde są pasmem fuksa a nie wspaniałej gry?
A nie boli cię ze to raczej Jaga przegrała mistrza, a my osiągneliśmy najmniejsza ilość zdobytych punktów od kilku lat
A nie boli cię ze ten wielki fart się powoli konczy i wypływa prawdziwe oblicze jego filozofii?
Prosze przestan sie sam okłamywać, a do mnie przypierdalać bo niemasz racji i tyle...
A jeszcze tak na marginesie dodam, bo niestety widać ze słabo u ciebie z wiedza.
Ja wcale nie uważam ze skoro jest słabym trenerm to powinien zostać instruktorem narciarstwa...
on tym instruktorem naprawde jest!
|
1. 5 wygranych 1 porażka. Rzeczywiście przejebał nam eliminacje, gdyby nie on to byśmy nawet Litexu nie przeszli. Potrafił tak ustawić zespół, że APOEL w pierwszym meczu na pół sytuacji nie miał.
2. Już nie tacy trenerzy jak Maaskant i nie takie kluby jak Wisła odpadały z pucharów krajowych z jeszcze większymi ogórkami. Mieliśmy wyeliminować Podbeskidzie Gargułą, Łobodzińskim i Żurawskim? Z resztą akurat Wisła od lat kładzie lachę na ten Puchar.
3. Chcieliście ofensywnej gry? To tak zagraliśmy. To oczywiście ewidentna wina Maaskanta, że Lamey, Jaliens i Chavez kopali się w tamtym meczu po głowach a Biton zmarnował akurat w tym meczu setkę.
4. Teraz poziom się wyrównał, nie ma tak, że przyjeżdżają "leszcze" na Wisłę i proszą o jak najmniej goli. Z tym składem nie da się wygrać wszystkich meczów. W tamtym sezonie przegraliśmy 2 mecze w lidze, chyba najmniej ze wszystkich klubów. W pucharach 3 wygrane.
5. Ta, zauważyłem, że na tym forum jest kilku płaczków dla których zwycięstwo to fuks a przegrana sprawiedliwa.
6. Powiem więcej Legia przegrała mistrzostwo, Polonia Bytom przegrała, Śląsk, Arka, Lechia, Amica też przegrały mistrzostwo. Fart że się utrzymaliśmy.
BTW Słaba ta Barcelona, przecież to Real przegrał mistrzostwo.