Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 17:18
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z przedmówcami: Garguła na dzisiaj to jedna wielka pomyłka, albo sabotaż.
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ktoś ma coś jeszcze do Bitona? 2 gole, 2 asysty, nie jest tylko sępem pola karnego, ale umie aystowac i rozprowadzić atak. Mam nadzieję, że jeszcze się rozwinie.
Malecki mimo strzelenia bramki pokazał, ze albo nie jest w formie, albo nie rozumie/nie jest w stanie realizować taktyki Maaskanta.
Bunozy bym sie nie czepiał: grał chyba po raz pierwszy z Marko w parze, ale czesto dobrze interweniował.
Iliewowi brakowalo lepszego partnera.
Na minus dzisiaj Nunez. Tyle strat.
Na plus natomiast Jirsak. Duzo otwierających podań. Z tym, że tylko w pierwszych 15 minutach i ostatnich 10 minutach. Środek tradycyjnie Jirsak zajął się oglądaniem jak inni konstruują akcje.
Mecz był trudny, Flota pokazała że może walczyc o ekstraklasę.
W większości zgoda, ale również Wilk odnotował b. wiele strat i to poważniejszych niż Nunez.

Małecki ma problem sam ze sobą, nie wiem może psycholog jest potrzebny ale to już nie jest egoizm boiskowy, Mały mam wrażenie żyje w swoim świecie...
Garguły zawsze broniłem, obejrzałem też sobie z nim wywiad po meczu. Łukasz jest przekonany że jest zmiennikiem Meliksona i tak zostanie, sorry ale na dziś tym zmiennikiem nie jest ...Jirsak zrobił lepsze wrażenie i to nie po raz pierwszy(vide poprzedni sezon). Naprawdę szkoda mi Garguły ...ale widać czas nie stoi w miejscu. Piłkarz wygląda na wypalonego ...trochę jak Żurawski po powrocie do Wisły.
Paljić jak zwykle, wiadomo że potrzebujemy normalnego LO, Jovanović ma papiery na dobrą grę ...jest naprawdę szybki.

Co do gry, to największy problem to tradycyjnie stałe fragmenty gry. Bramki tracimy, a strzelać z nich nie potrafimy. A to brożka trenera Maaskanta.
Ostatnio edytowane przez milosz : 22.09.2011 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując