zim zum napisał(a):

|
ty człowieku jesteś niereformowalny. WOLAŁ i przyjął powołanie tam i zagrał i powiedział ,ze gra dla Polski odpada, więc co ty chłopie wymyslasz. Otwórz tego linka i Ci mówi o szansie na gre w euro i w ogóle. Szansa minęła i już woli jednak grać u nas, a Ty dalej swoje. Żenada.
|
Żenada to jest nie przyjmowanie do siebie faktów. Decyzja jego była NIEOSTATECZNA bo takie jest prawo i choćbyś na głowie stanął faktów nie zmienisz. Nadal ma 2 mozliwości.
jaro1985r rozumiem że pijesz do siebie... życzenie porażki reprezentacji Polski, ...ciekawe,....rozumiem że w ostatnim meczu Polska-Niemcy miałeś szalik w barwach niemieckich i ucieszyła Cię bramka Cacau (urodzonego i wychowanego w Brazylii do 19 roku zycia).
No to się różnimy, jak nie popieram możliwości gry Maora w polskiej kadrze (choć uszanuję jego każdą decyzję) to rywalom polskiej reprezentacji kibicować nie będę...tak nisko jeszcze nie upadłem.
Do
ociec Ciemka , Ja juz o tym pisałem i w pełni się z tobą zgadzam. Dla Polski byłoby to b. korzystne, tyle że Maor wychował się w Izraelu... w sumie to będzie jego OSTATECZNA decyzja i to b. osobista.
crux.a napisał(a):
"Z innej beczki. JEśli Melikson faktycznie przywdzieje koszulkę z orłem i w niej błyśnie, to jego historia może mieć kapitalne znaczenie promocyjne dla Polski. Maor może stać się żywym zaprzeczeniem tez o wszechobecnym w Polsce antysemityzmie."
Dokładnie t
ak.