Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 13:51
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Z innej beczki. JEśli Melikson faktycznie przywdzieje koszulkę z orłem i w niej błyśnie, to jego historia może mieć kapitalne znaczenie promocyjne dla Polski. Maor może stać się żywym zaprzeczeniem tez o wszechobecnym w Polsce antysemityzmie.
Dokładnie tak.

Zaś to co pisze weszło jest tak odrażające że szkoda czasu na czytanie i analizowanie tych pomyj. Im więcej nienawiści w weszło do Mora tym bardziej go lubię, zawsze brzydziły mnie takie personalne nagonki.
Wreszcie na koniec, powiem tak facet ma matkę z Polski a ojca z Izraela, matka obywatelka Polski, ojciec obywatel Izraela ... nikt z was nie jest w takiej sytuacji więc bluzganie na Maora was kompromituje. Gość ma problem bo wybiera całą swoją przyszłość ...i nie jest mu łatwo...żenujące jest natomiast to że co poniektórzy chcą go ukamieniować za to że może zgodnie z prawem grać w jednej lub w drugiej reprezentacji. Ma wolny wybór, wy go nie macie ... on ma. Powinien grać dla tej której czuje się bliższy sercem inaczej duchowo (wychowanie, przyjaciele) ...czyli Izraela, ale jak wybierze Polskę to Ja to uszanuję(choć wolałbym aby wybrał gdzie jego dom czyli Izrael). To jego wolny wybór ...choć decyzję powinien podjąć już dawno.
Ostatnio edytowane przez milosz : 22.09.2011 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując