Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 13:14
Cytat:
btw. co takiego osiagnal Melikson? Bo chyba nie mowimy o kopaniu pilki? Jesli dla Ciebie to jest osiagniecia, to podziwiam twoje szerokie horyzonty myslowe. Dla mnie kims kto cos osiagnal, jest jakis prawnik, lekarz lub np. profesura. A nie pilkarz, matko boska.
Nawet nie masz pojęcia na teamt kopania piłki... wiesz ile pracuję się żeby dojść do jakiego kol wiek poziomu ? Od dziecka, dzień w dzień kopanie piłki, zgrupowania, mecze wyjazdy, kontuzje. A nie daj Bóg coś mu się stanie, kto będzie utrzymywał jego i rodzinę ?
Twój błąd polega na że nie potrafisz zrozumieć, że piła nożna to jest praca Maora Meliksona, taka sama jak coś na Twoim poziomie czyli rozwożenie pizzy.
Cytat:
Dla Ciebie Maor jest idolem i płynie to z każdej wypowiedzi.
Po drugie Ty w tym temacie jesteś tak obiektywny jak ludzie piszący JŻS, Biała Wisła. Dla Ciebie Maor jest idolem i płynie to z każdej wypowiedzi.
Tak samo jak ja pracuje w marketingu Wisły i jeszcze wiele rzeczy, o które mnie posądzałeś. Maor Melikson nie jest moim idolem, nawet nie jest materiałem na to by być czyim kol wiem wzorem po tym co zrobił.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.09.2011 o godz. 13:18.
Odpowiedz cytując