Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 13:10
Osobiście każdego z "nowych polaków" negowałam, najbardziej Ojgena i nie zmieniam zdania. Maor, pokaż, ze masz coś w głowie i powiedz, że tylko dla Izraela będziesz grał. Nie chcę go obrażać, póki sprawa tak naprawdę do końca nie jest wyjaśniona.
Ja oczywiście go w reprezentacji nie widzę, nie chcę go, nie chcę kolejnego przebierańca. Choć i tak już nie kibicuje tej podróbce zwanej właśnie reprezentacją Polski.

Swoją drogą może być ciekawa sprawa w naszej drużynie, w Wiśle. Pomyślcie sobie tak: Mały poprawia swoją grę, znów jest w naprawdę dobrej dyspozycji, Czarek też sobie dobrze poczyna, a tu powołanie otrzymuje Melikson!
O ile Wilk może być spokojny o powołania, bo jest grzecznym chłopcem (lol!), to u Patryka to jasne nie jest. Ciekawie by było: Maor w kadrze, Patryk nie- choć obaj byliby w super formie.
Wiecie co, mam gdzieś od początku tego Melexa- zn. jak dla mnie piłkarz jak każdy inny przychodzący obcokrajowiec. Jeśli zimą ma ktoś odchodzić to niech będzie to Izraelczyk, a nie Małecki!
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując