Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 12:49
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie, rece opadaja. Nie rozrozniasz znaczenia slow...czyli jesli ktos ma prawo do reprezentowania Polski, to automatycznie komus musi sie podobac, ze ktos taki bedzie wystepowal w naszej koszulce? Ja tu widze dezaprobate do takich pilkarzy(a nie odmawianie im praw), ktorzy nagle sie nawrocili na polskosc...nigdzie nie ma argumentow, ze to nie jest obywatel Polski(nie mylic z Polakiem). Rozumiem, ze dla Ciebie taki Melikson moze pluc na nasza flage, koszulke, itd(swoimi wczesniejszymi wywiadami, deklaracjami, wystepami w innej reprezentacji...cale jego zachowanie wskazywalo na to, ze Polske ma w glebokim powazaniu, a to jest jedynie miejsce pracy)...ale innym to sie nie podoba.

P.S - Naprawde, jesli ktos chce czlowieka o takiej moralnosci w kadrze i czlowieka, ktory nie ma honoru...to nie wiem co powiedziec...upadlismy naprawde nisko.

.
A nie opluwa wg ciebie Polski gracz, który wyjeżdża na reprezentację i szlaja się po burdelach, czy pije alkohol i robi zadyme, lub nie chce wyjechać na następne zgrupowanie, bo się obraził na trenera, bo mało ostatnio pograł?

Więc sam sobie zadaj pytanie, czy chcesz takich ludzi w kadrze, czy mają oni prawo grać z orłem na piersi większe niż Maor?
Ten samo poziom. Dno moralne.
..jeśli oczywiście MAor robi to dla kasy.

Znaleźli kozłą ofiarnego.
Do szlachetnej reprezentacji Polski wkomponowują bezwstydnika i chama Maora
Odpowiedz cytując