Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 09:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja chyba wiem. Chociaz nie znam osobiscie ludzi z tamtych rejonow to wydaje mi sie, ze ludzie z balkanow po prostu maja jaja. Oni maja swoje zdanie, maja charaktery, ktorych nie zmieni czwarta wladza ani jakis frajer polityk, przyklady to ostatnia wypowiedz Vukowicia (wstyd, zeby w poslkiej lidze za kibicami musial sie wstawiac nie Polak), czy zamieszanie wtedy gdy Legia miala zamkniety stadion to najbardziej kozaczyl do ochrony Vrdoliak zeby mogli pilkarze podejsc do kibicow pod bramy stadionu, chyba tez tepia tam ostro pedalow bo widzailem filmik z parady ciot jak kontrmanifestanci przekopuja kilka ciotek. Po prostu tam ludzie doswiadczyli konfliktow zbrojnych w niezbyt odleglych latach i maja ten power bojowy a nie to co lamusy z wiekszosci Europy (w tym juz niestety i my), ktore zaczely szerzyc tolerancje do wszystkich i za wszystko
No to może najpierw warto poznać i to więcej niż kilku (i nie tylko kibiców), zamiast pisać co sobie wyobrażasz na ich temat.
Przydałby się jakiś ostry tępiciel głupoty na tym forum...
Nudzi ci się to jazda do Afganistanu czy Iraku na kontrakt. Zobaczymy za rok czy wrócisz z powerem bojowym czy raczej zniszczoną psyche i jak będziesz sypiał po takim doświadczeniu.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.09.2011 o godz. 10:03.
Odpowiedz cytując