Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 07:27
kristos napisał(a):Wyświetl post
Nie interesuje mnie reprezentacja ,tak jak i to, gdzie wybierze grę Maor.
Dla mnie jest ważne , by dobrze grał dla Wisły.

PS.Śmieszy mnie to "święte" oburzenie w sprawie gry Meliksona dla Polski - czego nie widać było jak ,wcześniej przychodzili tacy sami goście z Francji czy Niemiec.
Tylko już teraz prawie wszyscy zrozumieli ,że tej reprezentacji nic nie pomoże ....
No ale czego sie spodziewałeś, że będę sie w....iał na decyzje Smudy na forum Wisły? A niby dlaczego miałem to robić tu? Teraz chodzi o zawdonika Wisły dlatego toczy się tu dyskusja.

Tekst w stylu, czekajmy na to co o sprawie powie Maor są naiwne. Maor prawdopodobnei nie powie nic bo ma teraz pewnie nieźle w gaciach, dlatego głos za niego zabiera trener, ojciec, agent...Chłopak po prostu spalił sie psychicznie po swojej mega żałosnej decyzji.

I jeszcze dobił mnie tekst Laty: "należy pamiętać, że 7 października, kiedy mamy mecz z Koreą w Seulu, w Izraelu obchodzą święto religijne. Dlatego wtedy nie gra też reprezentacja tego kraju.." Gdyby Lato nie był takim prymitywem to sam zdałby sobei sprawę z tego jaką głupotę robi...Ale dla niego to normalka. Zero zasad, tylko mamona.

No i jest też glos Maora: http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...4,artykul.html
Jest Izraelczykiem, ale bardziej opłaca mu sie grać dla Polski bo gramy na EUro (to tak w skrócie). Szczery do bólu...
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 22.09.2011 o godz. 07:34.
Odpowiedz cytując