PANDEM0NIUM napisał(a):

Wyczytałem gdzieś że Maor jest w Izraeulu na obchodach jakiegos swięta więc może dlatego nie udziela wywiadów? Go po prostu nie ma w kraju. Wróci niedługo to się odezwie.
Pozatym dlaczego od razu w jego kontekscie gry w reprezentacji pojawiają się pieniądze? A nie przyszło Tobie do głowy że on ma jakieś inne pobudki? Na przykład samorealizacja w tym co kocha i czym się zajmuje?
Pod tym względem jestem w stanie zrozumiec Maora. Zgaduje że chce zrobic jeszcze cos wielkiego, cos czego nie mial szansy osiągnac w Izraelu...
|
Zdaję się że Ojciec Meliksona, jego Brat, Dahan i Melikson obchodzą to samo święto a wywiadów zdążyli udzielić. Co najciekawsze motyw przewodni ich wypowiedz przede wszystkim jest business jaki w tym widzą.
Maor to ambitny chłopak nie wątpię też, że ma inne cele. Jestem zdania że Maora podkręcili ludzie dokoła którzy przede wszystkim widzą finanse. Zaznaczam że to moje zdanie. Widać zresztą przez kogo jest prowadzony ten chłopak kisząc się z TAKIM TALENTEM tyle lat w Izarelu. Mieszają mu w bani.
Żeby nie było że ja sobie coś wymyślam by google translator:
His brother said this week on "did not tell him here 10 years, called the medium and none of that will not stop. He was 27 and we'll be young and here do not count him. Poland shake him and love him. For the family we just want the respect that comes him, if not here then there. The next campaign will be between 28-29 and for us it is old. He works too hard to be ignored ".
Wywiad z Ojciem i Dahanem są w polskiej prasie już.