Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 20:46
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Zobacz co się dzieje, wszyscy dokoła pier*** tylko nie Maor. Dlaczego wywiadów udziela jego ojciec !!! menago, BRAT !!! Maaskant, a nie sam Melikson ? To nie jest normalna sytuacja. Nie wiem ale ja bazuję na tym co goole translator mi przetłumaczył, opinia weszło mnie nie obchodzi. Ja zawsze będę szanował Maora w takim samym stopniu nie zależnie gdzie będzie grał. Rozumiem jego decyzje, pieniądze są w życiu ważne i nie podważam jego umiejętności bo on dla mnie jest lepszy niż Obraniak i Mierzejewski razem wzięci.
Wyczytałem gdzieś że Maor jest w Izraeulu na obchodach jakiegos swięta więc może dlatego nie udziela wywiadów? Go po prostu nie ma w kraju. Wróci niedługo to się odezwie.
Pozatym dlaczego od razu w jego kontekscie gry w reprezentacji pojawiają się pieniądze? A nie przyszło Tobie do głowy że on ma jakieś inne pobudki? Na przykład samorealizacja w tym co kocha i czym się zajmuje?
Pod tym względem jestem w stanie zrozumiec Maora. Zgaduje że chce zrobic jeszcze cos wielkiego, cos czego nie mial szansy osiągnac w Izraelu...
Odpowiedz cytując