Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 20:38
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam a kim ty jesteś żeby pisac takie rzeczy? Rozumiem że swoje wnioski wysnuwasz na podstawie obserwacji związków rodzinnych a także biznesowych Melexa? Rozumiem że wiesz co tkwi w głowie Maora?
Pewnie moje zdanie niewiele Ciebie obchodzi ale miałem Ciebie za rozsądnego użytkownika tego forum a okazuje się że dołączyłeś do naczelnych szczekaczy patriotów którzy nigdy niczego nie zrobili niewłaściwie...
Oceniasz Maora na podstawie komunikatu PZPN, wypowiedzi Laty, Olejkowskiej i kilku artykułach zamieszczonych na Weszlo, Onecie i WP. brawo...

Ja nie mam nic przeciw Maorowi w naszej reprezentacji, nie dośc że umie prosto kopnąc piłkę to pokazał że ma serce i charakter do uprawiania tego sportu. Nic mi, Tobie i komukolwiek innemu do jego decyzji. Nie wiemy jakie pobudki nim kierowały. Jestem w stanie uwierzyc że Maor jest w stanie dac więcej niz np taki Dudka swoim zaangażowaniem i inteligencją więc skoro ma grac dla nas dlaczego nie?
Zobacz co się dzieje, wszyscy dokoła pier*** tylko nie Maor. Dlaczego wywiadów udziela jego ojciec !!! menago, BRAT !!! Maaskant, a nie sam Maor Melikson ? To nie jest normalna sytuacja. Nie wiem ale ja bazuję na tym co goole translator mi przetłumaczył, opinia weszło mnie nie obchodzi. Ja zawsze będę szanował Maora w takim samym stopniu nie zależnie gdzie będzie grał. Rozumiem jego decyzje, pieniądze są w życiu ważne i nie podważam jego umiejętności bo on dla mnie jest lepszy niż Obraniak i Mierzejewski razem wzięci.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.09.2011 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując