Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 20:23
raindog napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzaj. Przecież nikt się nie obraża - normalna wymiana poglądów. Co więcej, nie widzę, żeby ktoś się miał ciąć z tego powodu podobnie; jakby miał znienawidzić Maora. Dyskusja toczy się wokół problemu, czy jest to godne, honorowe, odpowiednie zachowanie, czy też jest odwrotnie.

Przeglądam kolejne newsy w tej sprawie i nadal mam mieszane uczucia. Jakoś nie mogę uwierzyć, że Maor tak bezpośrednio dał do zrozumienia, że interesuje go tylko kasa. Odwołanie konferencji może świadczyć o tym, że w jego głowie nadal trwa walka. Słowa Menago jasno dają do zrozumienia,kto był pomysłodawcą takiego rozwiązania.
Maor się sprzedał i nie jest to honorowe, ale można to zrozumieć nie on pierwszy i nie ostatni. Zrobił to dodatkowo w fatalnym stylu. Niestety ale z każdej strony chłopak był podkręcany Lato, Smuda, Ojciec, Menago po takie dawce zaczęło mu się mieszać, tymbardziej że widać że nie jest to chłopak do końca samodzielny. Gdyby mamusia go nie podkręciła pewnie nie grałby u nas. Najgorszy jest ten Dahan... kto jak kto ale ma łeb do interesu, w Polsce ładnie poupychał kilu swoich, i wie że po tym jak Wisła nie awansowała do CL euro to najlepsze miejsce na reklamę dla Maora.

Jedynym który próbował Maora nastawić na właściwa moim zdaniem droge był Biton który mówił w wywiadach rzeczy typu: Gdybym był na miejscu Maora wybór byłby dla mnie oczywistością- Izralel. I wydawało się że przez chwile Maor posłuchał kolegi bo podjął stanowcza decyzje. Jednak rodzinka i Dahan zrobili swoje. Jak już napisałem Maor mimo tego że jest dorosły to nie jest do końca samodzielny, łatwo takim człowiekiem manipulować i jak to ładnie ująłeś w jego głowie być może nadal trwa walka.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.09.2011 o godz. 20:28.
Odpowiedz cytując