Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 18:05
1q2 napisał(a):Wyświetl post
On chyba w ogóle się nie czuje - nie zdziwił bym się gdyby ta flaga to tak dla znajomych co przyjechali
Natomiast inna sprawa jest taka że on przebije wszystkich w tym kombinowaniu.

Nie wiem czy był taki przypadek w historii futbolu żeby gość - 27 latek czyli nie żaden nastolatek - tydzień temu był na zgrupowaniu jednej kadry a po tygodniu chce jechać na druga kadrę.
Dobrze że ma tylko 2 obywatelstwa bo mogło by mu się znów odmienić i po miesiącu pojechał by na trzecią

Najgorsze jest to że ja nie jestem żadnym konserwatystą ale są jakieś granice - granice zwykłej przyzwoitości.

Gra w reprezentacji to powinna być kwestia honoru a wystarczyło że Platini otworzył kuleczkę z napisem - Polska i Ukraina a tu nagle tłum zlatuje się do grania.Każdy nieudacznik który w życiu by nie pomyślał o graniu dla Polski, tylko dlatego że jest za słaby by grać dla swojego kraju, nagle wstaje i mówi - ja chce, mnie weźcie.

Zgroza - w życiu bym nie przypuszczał by w rok ze słabej, bo słabej ale jednak reprezentacji, można zrobić taki cyrk
Lepiej bym tego nie ujął. Co najwyżej dosadniej, ale po co... Jeśli wszystko się potwierdzi to uważam, że gość zasługuje na pogardę i gwizdy, no ja dla niego nie mam szacunku.
Odpowiedz cytując