Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 17:12
Cytat:
mini OT ale w temacie:
Ktoś wyżej poruszył temat koszykówki. Gdzie drużyny są mocno nie narodowościowe i w co drugiej gra jakiś amerykanin. Niesamowitym krajem wobec tego jest Serbia, kraj w którym w ostatnim 20 leciu była wojna, który stracił dużą część terytorium, a jego reprezentacje narodowe grają bez żadnych obcokrajowców będąc w TOP 10 w siatkówce, koszykówce i będąc średniakiem w piłkę, ale wciąż takim średniakiem którego nasza "legia" cudzoziemska powinna się obawiać. Nie jest to kraj od Polski bogatszy, poziom życia też nie jest raczej wyższy, okoliczności do odbudowy przez ostatnie 20 lat mieli lepsze, a sportowo stoją dużo lepiej jak to możliwe?
Ja chyba wiem. Chociaz nie znam osobiscie ludzi z tamtych rejonow to wydaje mi sie, ze ludzie z balkanow po prostu maja jaja. Oni maja swoje zdanie, maja charaktery, ktorych nie zmieni czwarta wladza ani jakis frajer polityk, przyklady to ostatnia wypowiedz Vukowicia (wstyd, zeby w poslkiej lidze za kibicami musial sie wstawiac nie Polak), czy zamieszanie wtedy gdy Legia miala zamkniety stadion to najbardziej kozaczyl do ochrony Vrdoliak zeby mogli pilkarze podejsc do kibicow pod bramy stadionu, chyba tez tepia tam ostro pedalow bo widzailem filmik z parady ciot jak kontrmanifestanci przekopuja kilka ciotek. Po prostu tam ludzie doswiadczyli konfliktow zbrojnych w niezbyt odleglych latach i maja ten power bojowy a nie to co lamusy z wiekszosci Europy (w tym juz niestety i my), ktore zaczely szerzyc tolerancje do wszystkich i za wszystko

Cytat:
Pokazał, że dla paru srebrników jest w stanie się sprzedać
Dla pary milionow srebrnikow a to jest roznica
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując