Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 15:42
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post

To, że ktoś z grona, przykładowo, uwalonych w błocie ludzi jest najmniej z nich brudny, nie znaczy, że nie jest uwalony w błocie. Beznadziejny argument. Że co? Jest najlepszy z nich wszystkich? To nie znaczy, że mamy akceptować takie akcje.
Mówiłem, że jest najlepszy bo jest najmniej naciągany. Co byś nie pisał to to jest w połowie Polak. W przeciwieństwie do wszystkich tych co dostawali obywatelstwo w 'trybie nadzwyczajnym'.

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No i z tym biciem brawo jak szaleni jak Olisadebe dla Polski strzelał, to bardzo proszę, używaj pierwszej osoby ale liczby pojedynczej, a nie wmawiaj tu wszystkim, że się cieszyli. Przypisałeś "nam" słowa, których nikt z "nas" nie użył, a teraz wmawiasz wszystkim bycie hipokrytami. Co, jeśli ja nie cieszyłem się z Olisadebe w kadrze i z jego bramek? Też jestem hipokrytą mówiąc, że nie chcę Meliksona i reszty farbowanych lisów w kadrze?
Nie mówię o wszystkich. Ale dotknęło tych co miało dotknąć. Jak biłeś brawo i cieszyłeś się jak dziecko z bramek Oliego a teraz jeździsz po Maorze, to jesteś dla mnie wychowanym na pokoleniu zeszło hipokrytą, który daję sobie wpoić czyiś światopogląd, a nie myślącą jednostką.

Oczywiście, jeśli nie biłeś brawo Oliemu swojego czasu i nie cieszyła Cię jego gra u nas, to nie poczułbyś się dotknięty moim tekstem. Bo wtedy nie byłby on skierowany do Ciebie. Nieprawdaż?

Milosz : 1906% poparcia. Aż się słabo robi czytając ten śmietnik. Maor jest wiślakiem i jakiś szacunek mu się należy.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.09.2011 o godz. 15:48.
Odpowiedz cytując