Wyświetl pojedynczy post
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 15:40
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Zapominamy też o podstawowej różnicy.

Obraniak czy Perquis, jakby dostali powołanie do reprezentacji Francji w czasie dokonywania wyboru to by na nas wypięli gołą dupę.

Maor teraz właśnie wybiera i okazuje się może zagrać tu i tu, bo z Izraela też powołanie otrzymał. Także jeśli wybierze Polskę ponad Izrael, to dla mnie, jako półkrwi Polak, jest jak najbardziej godny gry w naszej kadrze. Izraelczycy go nie doceniani i wiele lat pomijali, a w Polsce od razu poznano się na jego klasie, więc na pewno czuje się bardzo wdzięczny i doceniony przez nasz kraj. Kraj jego matki, kraj który rozwinął przed nim perspektywy. I na pewno jest nam i Wiśle za to wdzięczny.

Na pewno najbardziej zasługujący na grę u nas ze wszystkich tych piłkarzy z zagranicy ściąganych przez Smudę. A, że tak się złożyło, że to będzie kolejny zawodnik z zagranicy, który przewija się przez naszą kadrą? Mamy go za to winić i odsądzać od czci i wiary, podczas gdy parę lat temu biliśmy brawo jak szaleni jak bramki dla Polski ładował masowo Olisadebe?

Bez jaj.
Hipokryci.
chyba ku,rwa ty.
Maor zdradził swoją żydowską ojczyznę choćbyście nie wiem jak go tłumaczyli. Mój szacunek stracił i już go nie odzyska a wy sobie możecie szanować jego decyzje i ją akceptować wasza sprawa.
do milosza: oni zaakceptowali likwidację swojego klubu, więc Arboleda to pikuś przy tym.
Powód: sss
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 21.09.2011 o godz. 15:43.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując