westersyl napisał(a):

Zadam Ci zajebiście proste pytanie. Oglądałeś jak kol wiek mecz Izraela ? Bo ja oglądałem 3. Również ten, w którym wpuścił go na boisko z WKS w beznadziejnej sytuacji, rozruszał grę i strzelił dwa gole. Maor jeśli nie jest to piłkarz do pierwszego składu ( moim zdaniem jest) to powinien być chociaż na ławie i jest pierwszy do zmiany. Nawet menago w swojej hierarchii wyżej ceni Meliksona niż innego swojego podopiecznego lewo skrzydłowego Rafelova który gram tam w pierwszym składzie.
Gdy mnie ktoś powoływał na mecz i odsyłał do domu z powodu rozcięcia wargi to bym się ostro wkur.
|
No dobrze ale w....ił bys sie na trenera ale nie na swój KRAJ! Trener sie kiedys zmieni, a kraj pochodzenia, miejsce urodzenia, dzieciństwo, koledzy, wychowanie, kultura NIGDY! Nigdy o tym nie zapomnisz i tego nie zmienisz. On czuł sie i dalej czuje Izraelitą, a teraz gdy czuje szansę na pieniądz po prostu sie sprzeda i w oczach wielu jego zachowanie to po prostu hańba. Nie byłoby tematu jakby nie grał nigdy w kadrze Izraela. Ale on tam grał i to miesiąc temu!!