Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 11:39
Aldek napisał(a):Wyświetl post
Właśnie widziałeś jak sam napisałeś 2 bardzo dobre mecze a jesteśmy po 7 kolejkach... od takiej drużyny jak Wisła należy oczekiwać więcej niz DWA bardzo dobre mecze w lidze na 7 możliwych.
Ja oczekuję stylu chcę żeby Wisła grała porywająco żeby w meczu ligowym dyktowała warunki gry narzucała swój styl gry zamiast czekać,że może coś wpadnie.
Szczerze to ja też tego chce, ale trzeba mierzyć siły na zamiary. A nasza słaba postawa w 5 pierwszych meczach była spowodowana tym, że skupialiśmy się na eliminacjach LM. Nie mamy na tyle szerokiej ani mocnej piłkarsko kadry, aby być w stanie wejść do LM (lub być tego blisko) i jednocześnie kosić wszystkich równo w lidze.

Też bym tego chciał, ale za wysokie progi. A już zwalanie winy na trenera jest conajmniej nie na miejscu i tyle w temacie.

PS. Do kolegi co pisał, że Lech i Bełchatów dali nam wygrać. Słyszałeś kolego kiedyś takie sformuowanie "GRA SIĘ TAK, NA ILE CI PRZECIWNIK POZWALA?". Ja nie uwierzę, że zarówno Lech w Poznaniu, jak i Bełchatów w Krakowie chcieli ten mecz przegrać. Nie uwierzę również, że obydwa zespoły są żenująco słabe, bo o ile Bełchatów można tak postrzegać, to popatrz co Lech robi w lidze. Popatrz jak Rudniew wali bramkę za bramką a z nami specjalnie sobie nie pograł. Ta drużyna ma potencjał, żeby prowadzić grę z każdą drużyną w Polsce, nie zawsze uda się wygrać to oczywiste, ale śmieszy mnie sytuacja w której Wisła wygrywa dwa mecze z rzędu, w tym na wyjeździe z Pyrami, a na forum dalej pesymizm i czarnowidztwo. Śmieszy mnie czytanie, że Biton jest średnim lub słabym piłkarzem, mimo iż strzelił już 6 bramek w 7 meczach, w tym parę razy nie będąć nawet podstawowym piłkarzem (nie chce mi się tego sprawdzać ale wydaję mi się, że ma ciut ponad bramkę na 90 minut gry, co jak na to jak szło naszym napastnikom w ostatnich sezonach jest wynikiem wprost R E W E L A C Y J N Y M). Trzymam kciuki za trenera i za piłkarzy. Jazda jazda !!!!
Odpowiedz cytując