Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 10:05
Maor ma matkę Polkę, i z tego co wiem, w porównaniu z pozostałymi farbowanymi,ma największe prawa aby grać w reprezentacji. Tamci to już w ogóle siódma woda po kisielu. Problemem pozostaje jednak kilka rzeczy,absolutnie nie do zaakceptowania. Coś co sprawia,że meczów reprezentacji nie oglądam odkąd jej trenerem jest niejaki Smuda.

- Maor grał w reprezentacjach Izraela. Nie interesuje mnie to,że w meczach towarzyskich. To są przepisy, je zawsze można zmieniać. Ale nie zmieni nikt tego,że grał dla innego kraju, śpiewał jego hymn i z nim się identyfikował.
- Nie zna polskiego. Nie do pomyślenia aby reprezentował Polskę ktoś kto nie umie płynnie mówić w języku kraju, który zamierza reprezentować. Ale to jeszcze jest do strawienia. Gdyby czuł się związany z Polską, i to nie tylko on ale wszyscy farbowani, to nie grałby w młodzieżowych reprezentacjach swojego kraju, tylko czekał na powołanie z Polski. A oni grają w tych wszystkich U coś tam i później udają dziewice. Nie rozumiem tego. Nie rozumiem tak jak tych wszystkich tłumaczeń, że syn jest dobry, i gra w reprezentacji np. Anglii a grałby dla Polski gdyby ktoś wcześniej zadzwonił. Co to ....a. Jak już grałeś raz dla Anglii, Niemiec,Ekwadoru,Ugandy, Libii,Izraela,Syrii, Egiptu,Meksyku,Litwy,Łotwy,Rosji,Czech,Słowacji, Rumunii, Brazylii, Kongo, to nie będziesz już reprezentantem Polski. No, bo tak na logikę, z kogoś taka osoba kpiła. Albo z dotychczasowego kraju, który reprezentował albo z Polski. Tak czy siak już kogoś reprezentował więc droga do naszej reprezentacji powinna być zamknięta.

Tyle ode mnie. I tak nie oglądam meczów tego tworu więc mnie pieści kto tam gra i na jakiej imprezie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując