|
Kurde Panowie, czy tylko Ja mam jakieś dziwne wrażenie czy jest Nas więcej, że ostatnio Wiślacką brać dzielą piłkarze i zaczynamy sami po sobie jeździć? Czy aby co niektórzy nie przesadzają? Większość z Was deklaruje, że nie ogląda, nie interesuje się i ect. kadrą więc po co głos zabierać? To jest tak jak z wyborami. Nie idziesz, nie głosujesz, nie interesuje Cię to? To się nie wypowiadaj i nie krytykuj. Facet jest dorosły i sam wybierze co będzie uważał za lepsze dla Niego. Czy to będzie słuszny wybór czy nie będzie można oceniać po tym jak dany fakt zaistnieje. Na dzisiaj nikt tego nie potwierdził i nie wiadomo czy wogóle jest to prawda, czy nie przypadkiem kolejna fantazja leśnych dziadków i Franza "Dyzmy" Cuda. Jestem tylko jednego ciekawy. Niektórzy teraz jeżdżą po Maorze jak po starej kobyle bez honoru. Ba! Niektórzy nawet nie chcą go już widzieć w Wiśle. Pytanie zatem co będzie jak okaże się to totalną bzdurą i kaczką dziennikarską? Znowu będzie cacy? Ja osobiście przyjmę każdą Jego decyzję bo to Jego życie i sprawa. Kadra jaka jest każdy widzi i nie ma co się nad Nią zbytnio rozwodzić.
Pozdrawiam i bez napinki Panowie.
|