|
Jest mozliwość zarobienia z trenerem Maaskantem.
Gramy ze
Wisła strzeli poniżej 1,5 bramki , sukces murowany - ja ugrałem juz na tym 3 kupony haha.
Przenieście do innego wątku jak trzeba ale o Maaskancie juz mi sie pisać niechce bo naprawde niema o czym. On i tak widzi co innego, on i tak zasługiwał na wygraną, on i tak potrzebuje kilku lat na zgranie...
Dzięki niemu dochodze do wniosku ze system 4-3-3 jest najbardziej hujowym systemem jaki istnieje, ze jest przestarzały i mało widowiskowy. No chyba ze się mylę a Maaskant hujowo robi swoją robotę i bierze jeszcze za to pieniądze.
Moze i trener zarobił "miliony" hehe ale traci je też bardzo szybko. Kasa z biletow sie nie zgadza, za przegranie meczow w LE tez chyba za wiele nie płacą. Jednym słowem, gość zaczyna działać na szkodę klubu.
Panie CUPIAŁ i panie VALCKX działajcie prosze... Bo czy inny trener bedzie gorszy i bedzie grał gorszą padake? raczej gorzej sie chyba nie da.
Louis van Gaal chyba jest do wzięcia...raczej marzenie ale własnie takiej klasy trener powinnien zasiadać na ławce takiego klubu jak WISŁA !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 18.09.2011 o godz. 04:31.
|