Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2011, 20:37
milosz napisał(a):Wyświetl post
Problem to masz sam ze sobą piszesz same nonsensy typu że wystarczy tydzień na zgranie drużyny w ataku, a teraz że pieniądze nie mają znaczenia w piłce nożnej, po raz kolejny zwyczajnie się ośmieszasz (i jednak kompromitujesz) ale to nie mój problem. Różnica między Realem a II-go ligowcem polega na tym że Real gra o mistrzostwo, a wspomniany II-go ligowiec jest ...w II lidze.

[/COLOR]
Pytałem ile sie zgrywał Fabregas? Jak to możliwe że w pierwszym swoim meczu z Realem miał asystę? Po prostu jak się potrafi grać w piłkę to w ataku zgrania nie trzeba i wie to każdy kto kiedykolwiek w piłkę grał.

Real z kosmicznym budzetem odpadł w pucharze z II ligowcem, dlaczego? Bo się op......ali, czyli co jest ważniejsze budżet czy postawa zawodników? Kasa nie jest najważniejsza, czyli jest mniej ważna, a skoro tak jest NIE WAŻNA. Bo nie gwarantuje sukcesu. Walka, ambicja i sprawiedliwy trener z pomysłem na grę jest najważniejszy. Bez tego kasę można sobie schować do kieszeni.

Jak do swoich postów wprowadzisz choć ślad uzasadnienia twierdzeń, będą mniej osłabiające.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując