Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2011, 17:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
...
Wolfy,

problem w tym, że większość ludzi ma już dość dyskusji o tym, czy Patryk zwyzywał Saidiego czy nie. Czy się rozgrzewał czy nie. Żaden inny piłkarz nie ma tak złej opinii i nie jest to tylko wina mediów, ale i samego Małeckiego.

Dla mnie nie ulega wątpliwości, że Patryka Małeckiego należy się pozbyć jak najszybciej. Bo chłopak ma wyraźnie problem z głową, nie uczy się na błędach. To nie jest materiał na klasowego piłkarza - i lepiej go teraz sprzedać, by o tym definitywnie przekonał się ktoś inny.

Zwracam uwagę, że o żadnym piłkarzu Wisły na tym forum nie napisano tyle negatywnych opinii, co o Małeckim. Oczywiście, jest też sporo jego zwolenników. Ale skoro nawet jego zachowanie budzi kontrowersje wśród kibiców Wisły - to chyba daje do myślenia.

Kwestii podziałów kibicowskich nie chcę poruszać dogłębnie w tym wątku, ale moim zdaniem problem jest wyolbrzymiany. Myślę, że docelowo zmierza to do całkowitej separacji na trybunę ultras i resztę stadionu. Oni swoje, reszta - swoje. I może tak będzie lepiej, przynajmniej nie będzie wzajemnych pretensji.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując