Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2011, 11:48
willow napisał(a):Wyświetl post
Tak więc uważasz, że nie było najmniejszej szansy zatrudnienia na takich samych warunkach lepszych graczy niż Lamey, Diaz, czy Jaliens? Czy Biton?
Nie wiem. Raczej nie mogli, o czym świadczy to jakich ogórów zakontraktowaliśmy przed przyjściem holenderskiego duetu. Bunoza, Cikos, Pajlić - anyone?
Nie ma kasy, to bierzemy co jest. A raz jest dostepny Cleber czy Marcelo, innym razem - Jaliens. I tak sto razy lepiej od Jopa, Cikosa czy Bunozy.
Że to "majstersztyk" Stana i Roberta nawet jeśli przyjąć, że mieli ograniczone fundusze? (bo pewnie mieli). Czy Baszczyński byłby gorszy niż Lamey? Śmiem wątpić.
Ja jestem pewien, że nie. Ale tu w.......ił się sam Boss i powiedział Baszczowi nie. Spotkało się to z aplauzem miejscowych bywalców, bo on przecież stary, Polak, znudził im się i do tego - Dinamo. Masz archiwum tematu transferowego, poszukaj.

Ja uważam, że na tych samych warunkach finansowych można było zatrudnić lepszych niż oni, bo gorszych to ze świecą szukać. Chyba tylko Kowalski. Jak dla mnie, błędy transferowe, które idą na konto sztabu szkoleniowego.
Ty uważasz.
OK - masz prawo. Uważałeś też, że Odense i APOEL mają mniejsze budżety niż my.
Problem w tym, że dotąd pokazałeś kompletny brak znajomości realiów w jakich się obracamy.
Ale masz prawo uważać, wymagać i marzyć. Jak najbardziej. Tylko nie traktuj tego jako argumentu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.09.2011 o godz. 11:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując