Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 23:36
bukaj22 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie , to sędzia w meczu Lecha mylił się w obie strony i nie wypatrzył wyniku. Mi gra Lecha się podoba a co najważniejsze jest w tej drużynie pomysł na grę i z tego co widzę , to niedoceniany tutaj potencjał Lecha. Lech ma bardzo mocna linie pomocy i śmiem twierdzić , ze w Lechu graja kreatywni piłkarze , których można dowolnie ustawiać. Świetny mecz Toneva zresztą nie pierwszy , bo gdy wszedł z Wisłą , to Jovanovicem zakręcił trzy razy dość konkretnie. Zreszta zwróćcie uwagę ilu Polaków gra w Wiśle a ilu w Lechu i jaka reprezentują sobą jakość. Tak jak ktoś powiedział , próbujecie poprawić sobie humor nie dostrzegając , ze Lech , to dobra drużyna , która ma takie same szanse na Mistrzostwo jak Wisła czy Legia. Polemizował bym czy Wisła jest silniejsza personalnie od Lecha , ale nawet jeśli , to Wisła nie jest zespołem a zlepkiem indywidualności.

Rudnev jest niesamowity...

Taaaa... Tonev wszedł z Wisłą na mocno zmęczonego już Jovanovica, po drugie to jak są kreatywni pokazał wspaniały Stlic w meczu z Wisłą. Czy on choć raz zagrał do przodu?Nie..Po trzecie mają równie krótką ławkę jak Wisła. Wołąkiewicz to nie to samo co Arboleda. Rudnev jest co najwyżej dobry, za chwilę ustalą, że jego pradziadek z piątej wody po kisielu był Polakiem i Smuda weźmie go do kadry. Popatrz komu strzela te bramki, potem się zachwycaj.
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
Odpowiedz cytując