Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 20:28
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ze strony eurosportu:

Ale tego nawet nie trzeba sprawdzać. Jak napisałem: Djemba-Djemba nie wróciłby z Kataru za frytki.

Czy wy w ogóle jesteście normalni? Kto rzucił plotki, że APOEL i Odense mają podobne do nas budżety? Przecież wystarczy spojrzeć na ich kadry i transfery i już wiadomo, że to inna liga.

I co - Valcxx dał ciała, bo Odense ma lepszych piłkarzy? Przecież oni mogą od nas wykupić cały pierwszy skład (tylko po co?).
Fakt, cudów nie oczekujesz. Tylko niemożliwego...

Pomyślcie czasem, zanim coś napiszecie. Jeden .......nie głupotę, dziesięciu powtórzy i potem krążą po forum takie mity.
Wolfy jeden z nie wielu, który piszę tu ogarnięte posty. Szczerze nie wiem jakimi cyferkami dysponuję APOEL Fakty jest takie że tam co okienko potrafią wzmocnić się solidnymi piłkarzami nawet z przeszłością w Premiera Divisone lidze nie osiągalnej dla żadnego polskiego grajka. Przecież coś ich musiało skusić na przeprowadzkę na Cypr.. A Wisla Kraków ? Przez kilka lat mieliśmy JEDNO dobre okienko transferowe. I jedno średnie(obecne). Reszta to grzebanie w śmieciach i zbieranie odpadów. Dodam jeszcze do tego rozpierd** tego co dobre. Nasza defensywa z Marcelo i Głową to różnica kilku klas w porównaniu z tym co jest teraz.

Powiem szczerzę rzygać się chce jak czytam wypowiedzi prezesa że Wisła ma grać efektownie zdobywać punkty, walczyć o mistrza do tego godnie prezentować się w lidze europejskiej grają ofensywną piłkę. Kim on chce tak grać ?

PS. Mamy już 7 kolejkę widziałem większość meczów, nie widzę żadnego zawodnika z polskiej ligi który mógłby wzmocnić nasz skład. Nie biorę pod uwagę oczywiście Wojciechowskiego, Lecha i Legii.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.09.2011 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując