Blaszczu16 napisał(a):

Czemu mnie od debili wyzywasz gościu? Co Ty sobą prezentujesz w ogóle? Potępiasz zachowanie Patryka Małeckiego, a sam co robisz? Nie słyszałem, żeby Patryk wyzywał kogoś od debili, a Ty i owszem. Zastanów się lepiej nad sobą. Patryk jest w porządku gość. Skromny. Można z nim pogadać, nie ma problemu z autografem od niego, do zdjęcia cierpliwie za pozuje. To kibice powinni się zastanowić lepiej nad swoim zachowanie. Jak im się nie podoba i przychodzą na stadion wygwizdać tylko piłkarzy to może lepiej, żeby już nie przychodzili na Reymonta? Wy wszyscy, co tak pragniecie odejścia Małego z Wisły zastanówcie się lepiej czy aby na pewno to ten zawodnik powinien odejść. Czy Paljic, Bunoza, Diaz, Jovanic, Lamey nie powinni odejść w pierwszej kolejności? I kim Małego chcecie zastąpić? Pawłowskim? Kupiszem? Sobotą? A może Małkowskim?
Pełne poparcie dla Małego z mojej strony!
|
skromy ? rotfl
tak , Patryk nie wyzywa nikogo od debili , co najwyżej uzywa sfurmułowac ' kim ty k... jestes pedale "
nie wiem jak można być tak zaślepionbym na punkcie jednego piłkarza , tego nie można wytłumaczyc w zaden sensowny sposob poza zwykłym kolesiostwem i trzymania ' ze swoim ' bez wzgledu na wszystkie okoliczności
Polecam każdemu rozmowę z 8-letnim dzieckiem tłumacząc mu dlaczego piłkarz Wisły wyrzuca swoich kibiców na stadion Cracovi... Jak do k.. nędzy ktos taki ma być przykładem dla dorastającego człowieka .