Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 19:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Uwaga Uwaga!

Legendarny Bełchatów przybywa do grodu Kraka. Tak to ten legendarny Bełchatów na którego tle pokazaliśmy mega futbol jakiego dawno w Krakowie nie było

A na poważnie - ten mecz musimy wygrać. I nie ma potknięć. Jeśli nie wygramy, będę pierwszy żeby zwolnić Maaskanta. Bo puchary możemy sobie olewać. Co mieliśmy ugrać (finansowo) to w większości ugraliśmy. Trzeba się teraz skupić na ważniejszym - czyli lidze. Może być znowu skromne 1-0 - dla mnie bez znaczenia jest styl. Ważne trzy punkty. Gramy o MP a nie o wyjście z grupy LE. Liga jest dla przyszłości Wisły ważniejsza niż puchary w tym momencie.

BTW
Nie mam pretensji do Maaskanta o przegraną z Odense czy Apoelem ale z Lechią. Mam nadzieję że "legendarny" Bełchatów go nie przerasta.
Przez długi czas pisałem tak samo, tak pisałem za Skorży i tak w poprzednim sezonie. Ale chyba czas skończyć z tym nieważne jaki styl, bo za daleko na tym nie zajedziemy. Owszem nie mogę wymagać niesamowitej gry ofensywne, zwycięstw kilkoma bramkami ale czas aby Wisła na przestrzeni kilku spotkań była jakaś. Aby po meczach przegranych czy zremisowanych można było powiedzieć że rywal był dobry albo lepszy od nas a nie komentarze typu nie wiemy co się stało, postaramy się to naprawić, w następnym meczu będzie lepiej.
Odpowiedz cytując