Wyświetl pojedynczy post
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 10:11
snikki napisał(a):Wyświetl post
Ty za to cały mecz darłeś japę "Patryk Małecki", jak nie na stadionie to przed TV.

Współczuję umiejętnego spojrzenia na rzeczywistość. Może za dużo %%% ? Przez takich jak Ty i Patryczek podział kibiców jest i będzie trwał niewiadomo jeszcze ile.

Smutne.

Aha...nie jestem ze skautingu.
Wszystko ostatnio widzę każdy sprowadza do tego że za dużo procentów. Otóż rozczaruję cie, bowiem nie pije od XX miesięcy ze względu na sport.
Po drugie gościu, nie czepiam się tego że chcesz sprzedać Patryka tylko czepiam się tego gdzie go chcesz sprzedać! Nie ważne jaki by to był zawodnik, czy Beto, czy jakiś inny Dudu Omagbemi.
Naprawdę, p....oli mnie to kto miałby zostać sprzedany ale komu.
A tak poza tym, to wczorajsze zachowanie ludzi którzy wychodzili ze stadionu jeszcze przed końcowym gwizdkiem i to nie tylko z E, ale też i G chociaż patrząc po osobach jakie wychodziły z G to albo były to jakieś sfrustrowane małolaty albo 'pucharowi fanatycy' których zapewne w poniedziałek nie będzie na meczu z Bełchatowem, ale pewnie już na Fulham przyjdą oraz osoby odpowiedzialne za zbiórkę, flagi i stronę techniczna dopingu (akurat oni wychodzą zawsze przed końcem z tego co zauważyłem niezależnie czy jest 4:0 czy 1:3, dlatego nic nie można im zarzucić) świadczyło o tym, że Małecki miał nieco racji.
Po co tacy kibice co przychodzą i chwalą jak kopacze wygrają, a gwiżdżą, obrażają jak nie idzie drużynie. Dlaczego jak nie wygraliśmy z APOELem, na meczu z Lechią było tak pusto? Bo nie wyszło?
Ciekaw jestem czy gdyby w 10 kolejnych meczach Mały zaliczył 8 asyst i strzelił 7 bramek też byś go chciał sprzedać naszym koleżankom zza miedzy. Zapewne krzyczałbyś razem ze mną "Patryk Małecki".
To nie jest temat o kibicach i Małeckim dlatego kończąc ten offtop, zamiast wylewać żale na forum i płakać jaki to Małecki jest zły i sprzedać go trzeba już szybko, jeszcze najlepiej w zimie proponuję przyjść na mecz niezależnie od przeciwnika i od tego czy Małecki gra czy nie. Przyjść dla Wisły i wesprzeć drużynę!
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując