Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 07:44
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dobrą drużyną? Odense to zespół klasy Ruchu Chorzów. Dokonał zmian - jak mecz był przegrany, nie wiem czemu czekał z nimi do 82 minuty. A zmiana Diaza na koniec była przegięciem. "Ciekawe" nas mecze czekają, w to nie wątpię.
Skończ pisac głupoty albo prześpij się zaraz po meczu i wtedy wypowiadaj. Drużyna pokroju Ruchu Chorzów...ja pierd...Megalomania na całego. My jesteśmy Real a wicemistrz Danii co rowalił w Grecji PAO 4:3 jest Ruchem. Pisałem przed meczem i napiszę teraz: ignorancja polskich kibiców przechodzi wszelkie granice. Troche pokory ludzie. Liga duńska zdecydowanie jest lepsza od naszej a Odense leprze od Wisły co pokozał ten mecz. W środku Djemba-Djemba który zwodem w miejscu potrafi oszukać dwóch naszych (przypomnij mi jego odpowiednikiem w Ruchu jest kto?). Atak to przecież drugi Jankowski albo Piech z tego Utaki.
Wisła zagrała dziś niezły mecz. Widać, że Maaskant chciał atakować ale nie rozumiem dlaczego u niego atak oznacza, że 5 gości jest pod polem karnym rywala a pozostała 5 u nas...Dziura w środku w pierwszej połowie uniemozliwiała jakikolwiek atak. Przegraliśmy z drużyną co się po prostu zdarza. Liga i tak najważniejsza. Czuję, że z takim Fulham może być lepiej bo nei zagramy tak nieodpowiedzialnie.
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 16.09.2011 o godz. 07:47.
Odpowiedz cytując