|
Senior Member
|

16.09.2011, 00:30
|
sqallpl napisał(a): 
|
Pytanie brzmi: kto ma się uczyć?
|
Kto sie ma uczyć?
1)Trener ... że np. Jovanonic jest dużo lepszy od Lameya, że Diaz nie nadaje sie nawet na zmianę, że jest jeszcze Boguski do gry, a że Wilk powinien wejść ok.70.min. za Sobola, a że zmiany generalnie dużo wcześniej, mało ?, mogę więcej...czyli trener ma nad czym myśleć.
2)Piłkarze. Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz. To do Sobolewskiego i Chaveza, jak nie potrafią wyprowadzać piłki to niech nie udają że potrafią tylko idą w ślady Clebera ( i 2 z 3 bramek by nie było). Inny przykład Nunez, powinien grać tak jak w II połowie a nie jak w I. W sumie każdy piłkarz powinien się z takiego meczu czegoś nauczyć. Zwłaszcza w kontekście 2 bramki, nie ma gwizdka sędziego to gramy panie Parejko i dotyczy to też innych naszych defensorów.
3)Stan, potrzeba nam jak tlenu LO, ale i kogoś lepszego od Sobolewskiego i klasowego środkowego napastnika, potrzeba nam wydać wreszcie kasę na jakościowe transfery.
4)Prez. Basałaj, a że nam brakuje do bycia dobrą drużyną (min.3) jakościowych transferów (i to za "żywą" gotówkę)i trzeba przekonać do tego naszego bossa i sponsora w jednej osobie.
5)Kibice że skandowanie "Małecki", a on dzieli a nie łączy.
PS. generalnie każdy może się czegoś nauczyć po takim meczu, Ja np. dowiedziałem się na tym forum że Ruch Chorzów to klasowa europejska drużyna w …„odlotowym" komentarzu jednego z moderatorów.
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.09.2011 o godz. 00:36.
|
|