Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 00:30
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Pytanie brzmi: kto ma się uczyć?
Kto sie ma uczyć?
1)Trener ... że np. Jovanonic jest dużo lepszy od Lameya, że Diaz nie nadaje sie nawet na zmianę, że jest jeszcze Boguski do gry, a że Wilk powinien wejść ok.70.min. za Sobola, a że zmiany generalnie dużo wcześniej, mało ?, mogę więcej...czyli trener ma nad czym myśleć.
2)Piłkarze. Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz. To do Sobolewskiego i Chaveza, jak nie potrafią wyprowadzać piłki to niech nie udają że potrafią tylko idą w ślady Clebera ( i 2 z 3 bramek by nie było). Inny przykład Nunez, powinien grać tak jak w II połowie a nie jak w I. W sumie każdy piłkarz powinien się z takiego meczu czegoś nauczyć. Zwłaszcza w kontekście 2 bramki, nie ma gwizdka sędziego to gramy panie Parejko i dotyczy to też innych naszych defensorów.
3)Stan, potrzeba nam jak tlenu LO, ale i kogoś lepszego od Sobolewskiego i klasowego środkowego napastnika, potrzeba nam wydać wreszcie kasę na jakościowe transfery.
4)Prez. Basałaj, a że nam brakuje do bycia dobrą drużyną (min.3) jakościowych transferów (i to za "żywą" gotówkę)i trzeba przekonać do tego naszego bossa i sponsora w jednej osobie.
5)Kibice że skandowanie "Małecki", a on dzieli a nie łączy.

PS. generalnie każdy może się czegoś nauczyć po takim meczu, Ja np. dowiedziałem się na tym forum że Ruch Chorzów to klasowa europejska drużyna w …„odlotowym" komentarzu jednego z moderatorów.
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.09.2011 o godz. 00:36.
Odpowiedz cytując