flamengista napisał(a):

Dobrą drużyną? Odense to zespół klasy Ruchu Chorzów.
|
Doczytałem do tego momentu i stwierdziłem że nie wiesz o czym mówisz. Odense to zespół który przeszedł w eliminacjach LM Panathinaikos i wygrał u siebie z Villareal 1:0. Naprawdę sądzisz że to poziom Ruchu Chorzów? Utaka to napastnik który zjadłby polską ligę na śniadanie. Niestety niektórzy odlatują tu w swoich opiniach, a prawda jest taka że to europa nam odleciała.
Czy my zagraliśmy dziś gorzej niż z Lechem? Nie zagraliśmy tak samo. Kto wie czy nie lepiej. Tylko to nie ta półka. Obrona gra kupę od roku tylko że o ile na Lecha wystarczy (choć ledwo) to na europę już nie. Prosta sprawa. Mnie nie dziwi ta porażka wogóle bo my od roku nie graliśmy lepiej niż dziś.
Nie ma spokoju w wyprowadzeniu piłki. każde odegranie pomocnika do obrońcy to kilo w gaciach czy on na tej piłce się nie w y j e bie przypadkiem i czy nie trzeba będzie wracać. Tak nie da się konstruować ataku. Kto stracił przy golu na 1:2? Mieliśmy piłkę na połowie przeciwnika i debilna strata Jaliensa i poszła kontra.
Tak czy siak mecz był do wygrania gdyby nie nieskuteczność. Ktoś pamięta kiedy my w lidze strzeliliśmy 2 gole w meczu? Bo ja już nie pamiętam. Same 0:0 1:0 lub 0:1. Żeby liczyć się w Europie my w lidze musimy zjadać przeciwników po 3-4:0 i póki tak nie będzie to tak będą się kończyć mecze LE.