Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 21:51
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się ,że Nunez aż takiego wielkiego błędu nie popełnił przy tej bramce , został nastrzelony i nie zdążył zareagować przynajmniej wg mnie .
I wkur... mnie to ciągłe " Patryk Małecki " no rozumiem że to jest ulubieniec kibiców ale skoro nie gra to po co co parę minut skandować jego imię i nazwisko ,żeby utwierdzić Go w przekonaniu że jest taki niezastąpiony i najlepszy ? On powoli u kibiców (niektórych) urasta do rangi Boga , niedługo to mu pewnie pomnik postawią.
Święte słowa. Te dotyczące Małeckiego. Sam zawsze jestem za "kibolstwem", ale ta skrajna głupota, którą odpierdala gniazdowy jest dla mnie nie do pojęcia. Chce pow....iać "pikników", a potem nawołuje ich do wspólnego dopingu? Przecież to jest debilizm. Małecki to tylko piłkarz. Każdy kibic powinien cenić innego kibica wyżej niż piłkarza, który nie jest legendą jego klubu, czyli w naszym przypadku Reyman, Messu Gracz, czy Kmiecik (i oczywiście wielu innych). Ale nie żaden Małecki, czy inny Żurawski (aczkolwiek za zasługi zestawiam tutaj Małeckiego z Żurawiem trochę na wyrost dla tego pierwszego oczywiście).

Co do samego meczu, to żadnego faulu na bramkarzu nie było.

Gramy słabo, bez żadnego pomysłu. Jest Melikson i na nim opiera się cała gra Wisły. To nie po to mamy trenera, żeby grać w ten sposób. "Maor, weź piłkę i wymyśl coś".
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 15.09.2011 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując