fanfan napisał(a):

Wydaje mi się ,że Nunez aż takiego wielkiego błędu nie popełnił przy tej bramce , został nastrzelony i nie zdążył zareagować przynajmniej wg mnie .
I wkur... mnie to ciągłe " Patryk Małecki " no rozumiem że to jest ulubieniec kibiców ale skoro nie gra to po co co parę minut skandować jego imię i nazwisko ,żeby utwierdzić Go w przekonaniu że jest taki niezastąpiony i najlepszy ? On powoli u kibiców (niektórych) urasta do rangi Boga , niedługo to mu pewnie pomnik postawią.
|
Święte słowa. Te dotyczące Małeckiego. Sam zawsze jestem za "kibolstwem", ale ta skrajna głupota, którą odpierdala gniazdowy jest dla mnie nie do pojęcia. Chce pow....iać "pikników", a potem nawołuje ich do wspólnego dopingu? Przecież to jest debilizm. Małecki to tylko piłkarz. Każdy kibic powinien cenić innego kibica wyżej niż piłkarza, który nie jest legendą jego klubu, czyli w naszym przypadku Reyman, Messu Gracz, czy Kmiecik (i oczywiście wielu innych). Ale nie żaden Małecki, czy inny Żurawski (aczkolwiek za zasługi zestawiam tutaj Małeckiego z Żurawiem trochę na wyrost dla tego pierwszego oczywiście).
Co do samego meczu, to żadnego faulu na bramkarzu nie było.
Gramy słabo, bez żadnego pomysłu. Jest Melikson i na nim opiera się cała gra Wisły. To nie po to mamy trenera, żeby grać w ten sposób. "Maor, weź piłkę i wymyśl coś".