snyrting napisał(a):

Tego nie wiem, bo Solorz nie zaczął mi jeszcze przysyłać sprawozdań finansowych. Z tego, że Polsat nie jest grupą non-profit wynikać powinna właśnie swoboda w dysponowaniu zakupionym przez siebie towarem. Jeżeli będą chcieli, a nie stałoby to w sprzeczności z innymi przepisami bądź ustaleniami, to mogą wogóle tych meczów nie transmitować.
|
To by było bardzo logiczne. Najpierw producent coś produkuje a później wyrzuca do kosza, bo po co ma sprzedawać

Decysując się na zakup meczów wiedzieli jakie są ich obowiązki. Idę o zakład że gdyby Śląsk grał w LE to jego mecze byłyby puszczane w Polsacie.
snyrting napisał(a):

ps.
Skoro jesteś tak roszczeniowo nastawiony i oczekujesz, że oglądanie meczu piłkarskiego jest twoim "prawem", to napisz jeszcze do dostawcy energii elektrycznej żeby ci nie naliczał opłat za te 2 godziny kiedy będziesz oglądał mecz.
|
Akurat oglądanie tego typu meczów jest moim prawem w tym chorym kraju i chcę z niego skorzystać więc przestań udawać prawnika Polsatu bo przyszedłeś tu chyba żeby się pokłucić