Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 13:48
Grzesiu Napieralski kontynuuje dobrą passę ludzi lewicy. Otóż dzisiaj stwierdził iż:

Cytat:
- Od sześciu lat odpowiedzialność za Polskę ponosi prawica pod znakiem Platformy Obywatelskiej oraz Prawa i Sprawiedliwości. Ich polityka prorodzinna to brak wychowania seksualnego w szkołach, brak dobrej informacji o środkach antykoncepcyjnych. Ta polityka zbankrutowała. Dziś najskuteczniejszym środkiem antykoncepcyjnym jest kredyt hipoteczny.

---

Co do Korwina. Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem jego wystąpienia u Rymanowskiego ("dziennikarza" którego osobiście nie trawie ze względu na to, że ciężko z nim merytorycznie dyskutować; zwraca głównie uwagę na słówka, które wyrywa z kontekstu i oczywiście potem cytuje w mocno akcentowanych pytaniach). Co mi się podobało to fakt, że był niezwykle opanowany. Nie pojawił się wreszcie argument o podatkach za Hitlera, choć byłem już pełen obaw jak wszedł na temat związany z III Rzeszą. Ogólnie występ na plus, może kilku osobom (na wiele się nie łudzę) udało się zrozumieć przekaz KNP i zastanowią się jeszcze raz nad głosem.

Koledze, który tak na siłę drąży temat antydemokratycznego nastawienia i twierdzenia, że dyktatura do straszliwy zamordyzm w którym nie ma wolności, radzę troszkę poczytać chociażby o tym jakie kroki poczynił Augusto Pinochet po przejęciu władzy w Chile. Ten straszliwy tyran (oczywiście w oczach lewackiej strony) miał poparcie 75% społeczności Chile.
Ostatnio edytowane przez hunter : 15.09.2011 o godz. 13:56.