Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 07:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Napisałem ogólnie, że frajerzy. Jedyny pozytyw, to że Zenit ma głupszego trenera niż Wisła - Maaskant wyszedł tylko z czterema obrońcami.
Na jakiej podstawie twierdzisz ,że ich trener jest taki głupi ? Znasz go , śledzisz jego karierę trenerską ,znasz go osobiście , wiesz jaka jest sytuacja w Zenicie ? Czy może uważasz go za głupiego tylko dlatego że wyszedł 5 obrońcami ? Jeśli to drugie to ja naprawdę nie wiem kto tu jest głupi...

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Prawdziwego Wiślaka (w tym przypadku dodatkowo piłkarza, który jest jednym z najlepszych w drużynie) wywala się z klubu, bo nie chce mu się dać wyższej pensji, gdyż na ta chwilę ma mniej niż słynne pampersy Kosowskiego, ale na utrzymywanie Garguły, do niedawna Wojciecha Ł., itp. (czyli na kontrakty powyżej 300 tys. euro) są środki. Polityka godna nagrody.
Przecież wszyscy to wiemy że nie o pieniądze tutaj chodzi ! Rozmowy w sprawie nowego kontraktu były toczone , Wisła chciała dać mu podwyżkę za dobrą grę , Mały chciał jeszcze więcej i pewnie by dostał ale on oczywiście musiał podpaść kolejny raz . Nie wiem czy On odejdzie z Wisły , nie wiem jak będzie lepiej , Fakt może ściemniać co jest bardzo prawdopodobne ale wcale nie zdziwię się gdyby w ziemie pożegnano Patryka i klub ma do tego prawo a Mały będzie tak naprawdę sam sobie winny ! I nie chodzi tylko o wysyłanie kibiców Wisły na Cracovię ale o wszystkie jego humory i przewinienia , teraz widocznie miarka się przebrała. Przecież już po tym jak Patryk odmówił gry w meczu za Kasperczaka było mówione że piłkarz dostanie ostatnią szansę i jak jeszcze raz coś przeskrobie to wyleci szybciej niż się wszyscy spodziewają więc teraz nie miejcie pretensji do władz klubu że mogą podjąć taka decyzję trudną dla wielu kibiców . Patryk z tamtej sytuacji nie wyciągnął żadnych wniosków , niczego się nie nauczył więc teraz ma to na co zasłużył . Ja osobiście chciałbym żeby Patryk nie odchodził z Wisły pod warunkiem że trochę spokornieje a na boisku będzie grał bardziej zespołowo a nie tak egoistycznie ponieważ ma bardzo duże możliwości i potencjał jednak tego nie wykorzystuje ciągle próbując mijania kilku rywali na raz co spowalnia akcje naszego zespołu i często kończy się stratami zamiast pograć trochę szybciej piłką , na raz na dwa a nie trzymać ją przy nodze aż jakiś pomysł do głowy przyjdzie co z nią zrobić !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 15.09.2011 o godz. 07:24.
Odpowiedz cytując