sebanh napisał(a):

na forum to każdy jest mądry, gorzej w rzeczywistości..co nie kolego?;]
"kumaty" hehe.
|
A co niby w tym dziwnego? Skąd się wziął pomysł Klubu na zabronienie prezentowania oprawy? Oczywistym jest, że wynikał on z sytuacji jaką sprezentowali nam miłościwie panujący ergo protest był wymierzony w działania zarówno Klubu jak i działania Rządu. Więc nie jedźcie po chłopie bez powodu udając zajebiście kumatych, tylko przypomnijcie sobie jakie przyśpiewki się pojawiały po naszym wyjściu z trybuny.
Żeby nie offtopować to należy wspomnieć, że prócz cen i ogólnie słabej atmosfery po odpadnięciu z APOELem, oraz wymienionych wcześniej powodów (prócz tego żałosnego farmazonu o tym, że się obraziliście na Małeckiego <lol>, jeśli tak jest to ja jestem obrażony na Klub po jego urągającym mojej inteligencji oświadczeniu na temat najtańszych w Europie biletów na Wisłę) wiele osób rezygnuje też z pojawiania się na stadionach z uwagi na to co się dzieje w kraju. Nikt nie chce dostać zakazu stadionowego i 2 tysięcy grzywny za takie pierdoły jak przekleństwa, stanie na schodach czy pyskówka ze stewardem.
A dzieje się tak w całej Polsce. Na Amice zawijają gniazdowego po meczu z nami, koroniarze z Kielc chwytają wyroki za przeklinanie, w Warszawie na Białołęce został osadzony S a u nas nie można się pojawić w barwach "Śmierć Cracovii" bo też jedzie się na komendę.
I to ma być klimat, podczas którego wraca moda na Wisłę? Dobre sobie.