Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 23:55
kuba126 napisał(a):Wyświetl post
Kolego szanuje Cie ale jakbyś znał choć jednego goscia który siedzi w klubie to myśle zebyś tak nie napisał...
a i jestem baranem
Wiesz co? Mógłbym Ci podać kilkadziesiąt nazwisk piłkarzy, którzy robili gorsze rzeczy i uchodziło im o na sucho. Tylko po co?

Oczywiście, że w klubie będą rozpowszechniać niestworzone historie na temat tych którzy odeszli. Wszystko -rzecz jasna- pocztą pantoflową lub na forach internetowych. Przed czymś takim nie sposób się obronić, nie ma nawet komu odpowiedzieć. I wiesz co? Rzygać mi się chcę, gdy czytam kolejnego maci0sia który próbuje tego typu informacje rozpowszechniać.

Szymkowiaka sprzedał Basałaj w dość żałosnych okolicznościach. Wtedy też różne wieści krążyły, ale najzabawniejsze jest co innego. Otóż - minęło około pięć lat zanim w Wiśle pojawił się kolejny środkowy pomocnik umiejący grać do przodu.

Rozumiem rozmaite uwarunkowania, ale irytuje mnie robienie z naszych byłych, zasłużonych piłkarzy czarnych owiec - bo akurat taka jest PR-owa potrzeba. Można robić z siebie debila tworząc nowe taktyki z defensywnymi napastnikami - OK, jeżeli to komuś poprawia samopoczucie. Ale robienie z Brożka jednocześnie nieudacznika i mendy - to jest naprawdę żałosne. On coś jednak dla tego klubu zrobił (Twoi znajomi w klubie nie wspominali jak grał na blokadach, bo reszta nie umiał wturlać piłki do siatki?), zasłużył na odrobinę szacunku.

Ale nie - Brożek był chujowy (mentalnie oraz piłkarsko) i dlatego odszedł do lepszego i bogatszego klubu My zaś za jedną czwartą kwoty transferowej kupiliśmy prawdziwego asa pola karnego.
Tak właśnie było.
Ale z tych Turków frajerzy.

Tylko czemu to oni grają w lidze mistrzów?

A tak - to Maaskant dobrał chujowa taktykę, a Małecki nas sabotował.
Tak właśnie było.
Taki Zenit nie wiedział, że trzeba na nich siąść od pierwszej minuty i też przegrał - tyle że niżej.
Frajerzy.
A wystarczyło posłuchać rad mózgów z tego forum - APOEL był już przez naszych rozpracowany.

Ale luzik - Maaskant zapłaci wcześniej czy później. Właściciel już liczył kasę za awans, a on to wszystko s.......ił.

O czymś zapomniałem?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2011 o godz. 01:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując