Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 20:54
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Mam Ci pokazać karnet na całą rundę jesienną na sektor C oraz bilety ze wszystkich meczy pucharowych z moimi danymi? Nie odpowiadam za innych.
A po co?

AXEL75 napisał(a):Wyświetl post
Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu
To, ze ja i inni nie dopingowali, to znaczy, ze nie byliśmy z Wisłą? To z Wisłą są teraz tylko Ci co dopinguj tak? To gdzie wiekszosc z nich jest teraz odpowiedz bo to dziwne
przestań pierniczyc o tej Bydgoszczy, bo zabawny jesteś

ps. zapomniales dodac lepszy piknik ktory krzyczy do brata po szalu "idzcie do domu" "pajace"...

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Piszesz do mnie, że niby nie byłem na tych spotkaniach...
gdzie?

napisalem, ze masz racje w połowie, bo fanatycy z C nie wykupili nawet połowy biletow...

EDIT: To czemu nie wykupili biletow na 3 kolejny mecz? Tak wiedzą o co w tym chodzi? Na E są pikniki ktorzy twardo chodzą na mecze w może 25-30% są i przypadkowi jedno sezon-owcy... podobnie na C... Tych z C o których mówimy raczej nazwał bym krzykacze... bo jak im ciezko dać 19/25 zł na lige i wolą plaze w Kryspinowie zamiast meczu z Lechia to nie piszmy że wiedzą o co chodzi. Jedynie wiedzą, ze trzeba krzyzeć, ale nie o to w tym wszystkim chodzi.
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 21:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując