Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2011, 15:24
Neo1221 napisał(a):Wyświetl post
Jakbym jako student miał bilet za 10 lub 15 zł na cały stadion, a nie za bramkę gdzie niektórzy kulturą nie grzeszą... chce oglądac mecz a nie się drzeć (są tacy którzy wychodząc nie znają wyniku).

Jeśli chcesz oglądać mecz to lepiej iść za 5 zł... nawet derby za 5 zł można z środkowej trybuny oglądać..

Marketing Wisły ---- żal :(
po pierwsze za bramką masz dwie trybuny - jako student możesz sobie mecz oglądnąć za 19 z G. Ale nie, ja chcę mieć tanio. Najlepiej na środku A za 15. I drink z palemką. Bez przesady.

Jak chcesz to za 10zł możesz kupić bilet na mecz GKS Bogdanka (obecny lider I ligi). No albo ten lepszy za 20. Takie same ceny na Zawiszy (wice lider) - niestety nie ma zniżek dla studentów. Piast na stronie nie ma cennika, ale Pogoń Szczecin to wydatek (zależnie od tego kiedy kupisz bilet - bardzo fajna opcja swoją drogą) od 10,5 za bramką do 25 zł. Jest wybór jest dobrze. Cracovia ze swoją 5 za bilet, będzie zaniżała cenę nawet w II lidze. Ale co tam, u nas też powinno być dumpingowo.

Inna sprawa, że nie rozumiem idei zniżek dla studentów. Jak dla mnie powinny być albo zniżki wiekowe do 25/26 lat albo tylko dla uczniów.

Odpowiedz cytując